evis21 |
Data: E Marte, 08-10-2013, 9:30:25 AM | Message # 1 |
Private
Grupi: Users
Mesazhet: 1
Awards: 0
Reputacioni: 0
Statusi: Jasht linjes |
Një eveniment i rëndësishëm dheemocionuese që ndikon në furnizimin me cilësi dhe dinamizem sipermarres është në derë dhe ka tërhequr interes në Tiranë.I shumëprituri takim është planifikuarpër te premten 11 tetor, ditë në të cilën fokusi do të jetë mbi akulloren italiane të cilësisë superiore qe do tju prezantohet zyrtarisht në kryeqytet me Fior Di Panna, një markë e re, një kompani e re që ka përjetuar nje përvojë të jashtëzakonshme dhe çmime të rëndësishme nga organizatat ndërkombëtare, para së gjithash nga Slow Food.Po nderimet më të bukura, per tecilat dhe pronarët janë më krenar, jane ato qe çdo ditë vijnë nga shumë njerëz të cilët frekuentojnë Gelaterite e tyre në Itali, të përqendruara në Torino, kryeqyteti i cilësisë së ushqimit dhe shijes dhe gjithashtu qyteti i Juventusit dhe Mole Antonelliana.Pikërisht ky monument i famshem , ështësimboli i Gelaterise së re Fior Di Panna te Rruga Pashko Vasa, e cila solli cilësinë akullore italiane në Tiranë. Gelateria hapi aktivitetin e saj muajin e kaluar dhe shumë banore te Tiranes kanë tashmë mundësinë për të zbuluar ndjeshmërinë dhe delikatesën e produktit dhe shumëllojshmërin e gjerë të shijeve, nga kremrat delikate deri tek aroma intensive e frutave.Programi i evenimenteve është intensiv.Te premten 11 tetor në orën 11.00,ekskluzivisht në ambientet piktoreske te sallës sekonferencave në Sky Tower, Fior Di Panna do të kete kënaqësinë për tu prezantuar tek autoritetet më të larta dhe personalitet me të mëdha të Shqipërisë. "Ajo do të jetë një mundësipër të ofruar një dëshmi te rëndësishme dhe te shprehim falenderimet tona për një vend që bujarisht hapi dyert e tij për projektin tonë dhe lejoi që ai të bëhet realitet - thonë Carla Stillavato dhe Giorgio Piantino, përgjegjësite kompanisë që krijoi Fior Di Panna - Ne vendosëm që të vijnë për të punuar nëkëtë vend, për të pasuruar gamën e produkteve ushqimore cilësisore dhe gjithashtu për të krijuar mundësi punësimi për shumë të rinj, të cilët po formohen dhe po mësojne një zanat të ri dhe terheqese. Per kete mundesi duhet sidomos te falenderojme kreret e larte të Konfindustrias Shqipëtare dheseksionit te saj ne Itali per ndihmesen qe na ka dhene ne te gjitha keto faza". Aspekte themeloresi për krijimin e laboratorit ku akullorja prodhohet , si për hapjen e pikës së shitjes.Në pasdite, duke filluar nga ora 16.00dhe deri natën vonë, në Gelateria “Fior Di Panna” do të organizohet një feste shumë e bukur, me muzikë italiane dhe argëtuese, por sidomos akulloren, madje një mal i madh akulloreje, të cilat do të shërbehet falas për të gjithë, me kënaqësi te veçantë për fëmijët, të cilët së bashku me nënat e tyre janë konsumatorët më të lakmitarë të akullores.Drejtuesit dhe i gjithë personeli i Fior Di Panna do të kene kenaqesine per tju prezantuar të gjitha produktet e saj, në veçanti nje kafe të shkëlqyer, dhe tju beje te shijoni dhe të admironi ambientet elegante dhe të rehatshme ku ju mund shkoni gjithmonë për një pushim nga puna apo studimet ose për të takuar miq dhe për të marrë një shërbim që karakterizohet nga mirësjellje dhe kënaqësia për të qene me ne. |
|
| |