Sofrashkodrane.info E Ejte, 28-11-2024, 7:53:10 PM
Welcome Guest | RSS
Hosted by uCoz
[Mesazhet e reja ne forum · Anetaret · Rregullat e forumit · Kerko · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Prezantohet Gelateria "Fior Di Panna"
evis21 Data: E Marte, 08-10-2013, 9:30:25 AM | Message # 1
Private
Grupi: Users
Mesazhet: 1
Awards: 0
Reputacioni: 0
Statusi: Jasht linjes
Një eveniment i rëndësishëm dheemocionuese që ndikon në furnizimin me cilësi dhe dinamizem sipermarres është
në derë dhe ka tërhequr interes në Tiranë.I shumëprituri takim është planifikuarpër te premten 11 tetor, ditë në të cilën fokusi do të jetë mbi akulloren
italiane të cilësisë superiore qe do tju prezantohet zyrtarisht në kryeqytet me
Fior Di Panna, një markë e re, një kompani e re që ka përjetuar nje 
përvojë të jashtëzakonshme dhe çmime të rëndësishme nga organizatat
ndërkombëtare, para së gjithash nga Slow Food.Po nderimet  më të bukura, per tecilat dhe pronarët  janë më krenar, jane ato qe çdo ditë vijnë nga shumë
njerëz të cilët frekuentojnë Gelaterite e tyre në Itali, të përqendruara në
Torino, kryeqyteti i cilësisë së ushqimit dhe shijes dhe gjithashtu qyteti i
Juventusit dhe Mole Antonelliana.Pikërisht ky monument i famshem , ështësimboli i Gelaterise së re Fior Di Panna te Rruga Pashko Vasa, e cila solli
cilësinë akullore italiane në Tiranë. Gelateria  hapi aktivitetin e saj
muajin e kaluar dhe shumë banore te Tiranes kanë tashmë  mundësinë për të
zbuluar ndjeshmërinë dhe delikatesën e produktit dhe shumëllojshmërin e gjerë
të shijeve, nga kremrat  delikate deri tek aroma intensive e frutave.Programi i evenimenteve është intensiv.Te premten 11 tetor në orën 11.00,ekskluzivisht në ambientet piktoreske te sallës sekonferencave në Sky Tower, Fior Di Panna do të kete kënaqësinë për tu
prezantuar tek autoritetet më të larta dhe personalitet me të mëdha të
Shqipërisë. "Ajo do të jetë një mundësipër të ofruar një dëshmi te rëndësishme dhe te shprehim falenderimet tona për
një vend që bujarisht hapi dyert e tij për projektin tonë dhe lejoi që ai të
bëhet realitet
- thonë  Carla Stillavato dhe Giorgio Piantino, përgjegjësite kompanisë që krijoi  Fior Di Panna - Ne vendosëm që të vijnë për të punuar nëkëtë vend, për të pasuruar gamën e produkteve ushqimore cilësisore dhe
gjithashtu për të krijuar mundësi punësimi për shumë të rinj, të cilët po
formohen dhe po mësojne një zanat të ri dhe terheqese. Per kete mundesi duhet
sidomos te falenderojme kreret e larte të Konfindustrias Shqipëtare
dheseksionit te saj ne  Itali per ndihmesen qe na ka dhene ne te gjitha
keto faza
".  Aspekte themeloresi për krijimin e laboratorit ku akullorja prodhohet , si për hapjen e pikës së
shitjes.Në pasdite, duke filluar nga ora 16.00dhe deri natën vonë, në Gelateria  “Fior Di Panna” do të organizohet një
feste shumë e bukur, me muzikë italiane dhe argëtuese, por sidomos akulloren,
madje një mal i madh akulloreje, të cilat do të shërbehet falas për të gjithë,
me kënaqësi te veçantë për fëmijët, të cilët së bashku me nënat e tyre janë
konsumatorët më të lakmitarë të akullores.Drejtuesit dhe i gjithë personeli i Fior
Di Panna do të kene kenaqesine per tju prezantuar  të gjitha produktet e
saj, në veçanti nje kafe të shkëlqyer, dhe tju beje te shijoni dhe të admironi
ambientet elegante dhe të rehatshme ku ju mund  shkoni gjithmonë
 për  një pushim nga puna apo studimet ose  për të takuar miq
dhe për të marrë një shërbim që karakterizohet nga mirësjellje dhe kënaqësia
për të qene me ne.
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

                                                                                    Copyright MyCorp © 2009-2010 Sofrashkodrane.info